На Вінниччині чоловік сам зізнався поліції в убивстві товариша

Новини Вінниці / На Вінниччині чоловік сам зізнався поліції в убивстві товариша

У Жмеринському районі Вінниччини під час «відпочинку» двох місцевих жителів, один з них схопив ножа та проштрикнув ним товариша. Удав виявився влучним – точно у серце. Зрозумівши, що людина померла, чоловік сам повідомив про «прикрий випадок» поліції.

У Жмеринському районі Вінниччини під час «відпочинку» двох місцевих жителів, один з них схопив ножа та проштрикнув ним товариша. Удар виявився фатальним – точно у серце. Зрозумівши, що людина померла, чоловік сам повідомив про «прикрий випадок» поліції.

Як зазначають у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, 10 червня близько 12.45 до Жмеринського відділу поліції надійшло повідомлення від 42-річного жителя села Щучинці про те, що під час спільного розпиття спиртних напоїв він наніс смертельне ножове поранення своєму односельцю. Усвідомивши, що накоїв, правопорушник повідомив про злочин та дочекався приїзду слідчо-оперативної групи, якій віддав знаряддя вбивства.

Підозрюваний пояснив, що під час спільного розпиття спиртних напоїв між ним та 47-річним товаришем виник ситуативний конфлікт, під час якого він схопив ніж та вдарив ним потерпілого у груди.   

Кримінальне провадження відкрито за ч.1 ст. 115 КК України (умисне вбивство), що передбачає до 15 років ув’язнення.

Макс Мельник

11 червня, 2020