На Вінниччині чоловік погрожує підпалити кризовий центр «Дім мами», у якому знайшла прихисток його дружина з сином

Новини Вінниці / На Вінниччині чоловік погрожує підпалити кризовий центр «Дім мами», у якому знайшла прихисток його дружина з сином

Жінки із кризового центру «Дім мама», який знаходиться неподалік Вінниці у селі Лукa-Мелешківськa налякані. Адже соціальний заклад, в якому вони, тікаючи від насилля чи опинившись в складних життєвих обставинах, знайшли прихисток разом із своїми дітьми, погрожують спалити.

Жінки із кризового центру «Дім мама», який знаходиться неподалік Вінниці у селі Лукa-Мелешківськa вже кілька днів налякані. Адже соціальний заклад, в якому вони, тікаючи від насилля чи опинившись в складних життєвих обставинах, знайшли прихисток разом із своїми дітьми, погрожують спалити. Про це розповідають у сюжеті телеканалу «ВІНТЕРА».

Як виявилося, «заважає» центр чоловіку, який намагається повернути до родини дружину. З дому жінка разом із п’ятирічним сином втекла кілька днів тому і попросилася пожити у «Дім мами».

«Він неодноразово бив її, через побої жінка навіть лежала у лікарні. Зараз вона з ним розлучається. Він погрожував, що вночі центру не буде, все спалить. Ми викликали поліцію, він в кущах пересидів. Правоохоронці склали протокол, але заявили, що можуть затримати його на годину», - розповіла адміністратор  «Дім мами» Марина Хміль.

Дружина, яка переховується у соціальному центрі від власного чоловіка, зазначає, що вже подала заяву до суду. Тепер судді мають вирішити, із ким проживатиме їх спільний син.