На Вінниччині бабуся стала жертвою зальотного грабіжника, який розповів їй, що торгує церковним інвентарем

Новини Вінниці / На Вінниччині бабуся стала жертвою зальотного грабіжника, який розповів їй, що торгує церковним інвентарем

Беззахисна жінка, якій виповнилося 95 років, стала жертвою грабіжника. Цей злочин був скоєний учора у селі Сальниця, що у Хмільницькому районі. Вранці до її обійстя на автомобілі ВАЗ під'їхав молодик й запропонував придбати церковний інвентар. Коли цей «торговець» помітив у руці бабусі купу грошей, то миттєво вихопив їх. Але, перед тим як зникнути, ще й прихопив два мішки із зерном.

Беззахисна 95-річна жінка стала жертвою грабіжника. Цей злочин був скоєний учора у селі Сальниця, що у Хмільницькому районі. Вранці до її обійстя на автомобілі ВАЗ під'їхав молодик й запропонував придбати церковний інвентар. Коли цей «торговець» помітив у руці бабусі купу грошей, то миттєво вихопив їх. Але, перед тим як зникнути, ще й прихопив два мішки із зерном.

Літня жінка дуже перелякалася й була у розпачі. Зловмисник поцупив чи не усі її заощадження – близько 12 тис. грн. Потерпіла звернулася до поліції й розповіла про невідомого злочинця й описала його автомобіль.

За кілька хвилин у тому та прилеглих районах почалася операція «Перехват». Згодом одна з мобільних патрульних груп помітила схожий за описом легковик та зупинила його. За кермом сидів 28-річний житель Буковини, поруч – 17-річний пасажир. 

Цього водія затримали за підозрою у пограбуванні. У салоні виявили гроші й поцуплене зерно. Нині він у СІЗО. А от чи причетний до цього злочину його пасажир – з'ясується під час розслідування. 

Кримінальне провадження відкрито за ч.3 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж). Затриманому загрожує до 8 років позбавлення волі. Про це повідомив відділ комунікації поліції Вінниччини.
 

Юрій Ярмощук

20 липня, 2018