На Вінниччині автівка врізалася в електроопору: аби дістати тіло водійки, рятувальники розрізали машину

Новини Вінниці / На Вінниччині автівка врізалася в електроопору: аби дістати тіло водійки, рятувальники розрізали машину

Вночі 3 лютого у Бершадському районі Вінниччини автомобіль Citroën зіткнувся з електроопорою. Унаслідок ДТП загинула 29-літня водійка. Салон настільки постраждав, що тіло жінки з понівеченого автомобіля рятувальники доставали за допомогою спецобладнання.

Вночі 3 лютого у Бершадському районі Вінниччини автомобіль Citroën зіткнувся з електроопорою. Унаслідок ДТП загинула 29-літня водійка. Салон настільки постраждав, що тіло жінки з понівеченого автомобіля рятувальники діставали за допомогою спецобладнання.

Як зазначають у пресслужбі ГУ ДСНС України у Вінницькій області, до Служби порятунку “101” повідомлення про аварію надійшло о 00:45. ДТП сталася на автошляху між м. Бершадь и селом Гордіївка.

За попередніми даними, 29-річна водійка автомобіля, жителька с.Романово Іллінецького району не впоравшись з керуванням, здійснила зіткнення з електроопорою. Жінка загинула на місці події.

Макс Мельник

3 лютого, 2020