На Вінниччині аграрії стали замовляти обладнання у вітчизняних виробників

Новини Вінниці / На Вінниччині аграрії стали замовляти обладнання у вітчизняних виробників

На Вінниччині аграрне підприємство отримало сучасне обладнання потужністю 100 тон за годину від вітчизняного виробника елеваторного обладнання – компанії «ЮГелеватор». Постачальник виконав замовлення у стислі терміни, люди працювали понаднормово.

На Вінниччині аграрне підприємство отримало сучасне обладнання потужністю 100 тон за годину  від вітчизняного виробника елеваторного обладнання – компанії «ЮГелеватор». Постачальник виконав замовлення у стислі терміни, люди працювали понаднормово.

«Обладнання прийшло оперативно. Також нам допомогли вирішити питання з поставкою самоплинного обладнання у вихідний день, для того, щоб ми швидко могли запустити процес прийому зерна вже на наступний день»,  - зазначив очільник підприємства Бейхан Тургай.

Зазначимо, що нещодавно «ЮГелеватор» взяв участь у реконструкції 2 елеваторів групи компаній “Вінницький елеватор” – “Вінницький елеватор” і “Закупнянське ХПП”.

В компанії зазначають, що у Вінницькій області раніше було встановлене елеваторне устаткування турецького виробництва, його замінили на вітчизняне.

Судячи з усього робота з «Епіцентром» зробила гарну рекламу українському виробнику, тепер обладнання замовляють й інші, менш потужні, аграрії.

Новини Вінниці / На Вінниччині аграрії стали замовляти обладнання у вітчизняних виробників Новини Вінниці / На Вінниччині аграрії стали замовляти обладнання у вітчизняних виробників Новини Вінниці / На Вінниччині аграрії стали замовляти обладнання у вітчизняних виробників
Марина Карабай

8 вересня, 2020