На війні загинув 25-річний нацгвардієць з Вінниччини Андрій Гончар

Новини Вінниці / На війні загинув 25-річний нацгвардієць з Вінниччини Андрій Гончар

Захищаючи незалежність та свободу України, 3 жовтня загинув старший солдат Андрій Гончар, 1997 р.н., уродженець м. Бар. Він був кулеметником підрозділу оперативного призначення Національної гвардії України.

Про це повідомляє Барська міська рада.

«Андрій служив на передовій з великою мужністю й самовідданістю. Він виконував свій обов'язок з високою майстерністю та професіоналізмом, віддаючи свої молоді роки захисту нашої Батьківщини ще з 2020 року.

Цвіт нації поповнює небесне військо - такою високою й страшною є ціна нашої свободи», - йдеться у повідомленні.

Наш захисник не встиг створити сім’ю, продовжити свій рід, але встиг дати відсіч ворогу. Він гордо приєднався до лав Збройних Сил України та очищав свою землю від нескінченних орд рашистів.

«Немає жодного людського слова, яке б могло утішити скорботну родину бійця, адже ця рана ніколи не загоїться. Доземний уклін родині Андрія… Вся Україна Вам дякує за сина, за його виховання та його неземний подвиг!

Ми не маємо право забути навіть на мить тих, хто як і Андрій, віддав стукіт своїх сердець, щоб бились наші. Запалюйте свічі пам’яті та обіймайте тихою молитвою синів та доньок України», - зазначають у міськраді.

Вічний спокій душі та вічна слава Герою!