На трасі неподалік Гайсина перекинувся позашляховик: водія та пасажирку доставили до лікарні

Новини Вінниці / На трасі неподалік Гайсина перекинувся позашляховик: водія та пасажирку доставили до лікарні

Ввечері 2 вересня у Гайсинському районі перекинувся Mitsubishi Pajero. Волдій та пасажирка позашляховика госпіталізовані.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, аварія сталась близько 23.40 на автодорозі сполученням Стрий – Кропивницький – Ізварине неподалік села Тарасівка.

Слідством попередньо встановлено, що 30-річний житель Івано-Франківської області, водій автомобіля Mitsubishi Pajero не впорався з керуванням та з’їхав у кювет, внаслідок чого транспортний засіб перекинувся. Кермувальник та його 31-річна пасажирка, жителька Івано-Франківщини, доставлені до медичного закладу.

Поліцією призначено ряд експертиз, після проведення яких будуть встановлені обставини та причини аварії. Транспортні засоби поміщені на арештмайданчики.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), що передбачає до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Макс Мельник

3 вересня, 2022