На ринку у Калинівці Вінницької області зі складу вилучили нелегального алкоголю на понад 600 тисяч

Новини Вінниці / На ринку у Калинівці Вінницької області зі складу вилучили нелегального алкоголю на понад 600 тисяч

Вінницькі податківці у Калинівці на Вінниччині виявили факт реалізації горілчаної продукції з явними ознаками фальсифікації. Коли «детальніше» перевірили торгові точки та склад на місцевому ринку, то знайшли доволі велику для райцентру партію.

Вінницькі податківці у Калинівці на Вінниччині виявили факт реалізації горілчаної продукції з явними ознаками фальсифікації. Коли детальніше перевірили торгові точки та склад на місцевому ринку, то знайшли доволі велику для райцентру партію.

Як зазначають у податкової міліції Головного управління ДФС у Вінницькій області, співробітники відомства в рамках розслідування кримінального провадження  за ст. 204 КК України провели низки слідчих дій. Податківцями виявлено та вилучено 15 пластикових бочок об’ємом по 200 літрів, заповнених рідиною з характерним запахом спирту, а також водно-спиртову суміш в ПЕТ-пляшках.

Загалом за результатом проведених заходів вилучено спирту орієнтовною вартістю 600 тис. грн. та готової продукції на 17 тис. грн.

На даний час до суду направлено клопотання стосовно накладення арешту на вилучений товар. Триває досудове розслідування.