На набережній у Вінниці підрізали 18-річного хлопця: зловмисника затримали наступного дня

Новини Вінниці / На набережній у Вінниці підрізали 18-річного хлопця: зловмисника затримали наступного дня

У Вінниці на набережній біля Центрального мосту ввечері 30 жовтня підрізали 18-річного хлопця. Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області вже наступного дня правоохоронці затримали зловмисника. Нині йому оголошено про підозру.

У Вінниці на набережній біля Центрального мосту ввечері 30 жовтня "підрізали" 18-річного хлопця. Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області вже наступного дня правоохоронці затримали зловмисника. Нині йому оголошено про підозру.

За словами начальника Лівобережного відділення поліції Юрія Голуба, між чоловіками виник ситуативний конфлікт, під час якого старший із них вдарив супротивника ножем і втік з місця події. 18-річного потерпілого з різаною раною грудної клітини доставлено для надання медичної допомоги в лікарню швидкої допомоги.

А 31 жовтня поліцейські встановили особу зловмисника та затримали його. Наразі слідством оголошено 40-річному правопорушнику про підозру. Чоловік перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання до обрання запобіжного заходу.

Слідчим відділом поліції розпочато досудове розслідування за ч.4 ст.296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Чоловікові загрожує до 7 років позбавлення волі.

Сергій Маламура

2 листопада, 2020