На Козятинщині Daewoo врізався у Skoda. Одна пасажирка – у реанімації (ФОТО)

Новини Вінниці / На Козятинщині Daewoo врізався у Skoda. Одна пасажирка – у реанімації (ФОТО)

Сталася ця прикра пригода учора в селі Жежелів, що в Козятинському районі. Легковик Skoda Octavia призупинився, щоб на нерегульованому переході пропустити пішоходів. У цей момент с заду в нього врізався автомобіль Daewoo Nexia, за кермом якого був 64-річний чоловік.

Сталася ця прикра пригода учора в селі Жежелів, що в Козятинському районі. Легковик Skoda Octavia призупинився, щоб на нерегульованому переході пропустити пішоходів. У цей момент с заду в нього врізався автомобіль Daewoo Nexia, за кермом якого був 64-річний чоловік. Імовірно, що цей водій повільно відреагував, помітивши перед собою іномарку. Хоча трапилося це серед дня, десь о 12:40, тож видимість була відмінною.

Внаслідок зіткнення постраждала 64-річна пасажирка Daewoo Nexia, яка є мешканкою Житомирщини. Вона потрапила у реанімацію Козятинської районної лікарні.
Як повідомив відділ комунікації обласної поліції, кримінальне провадження відкрито за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Винуватцю ДТП загрожує до 3-х років обмеження волі та позбавлення водійських прав. Доведеться й за власний кошт відновлювати розбиті автомобілі.

 


 

Юрій Ярмощук

30 травня, 2018