На Херсонщині ворог відійшов до Чорнобаївки: прізвища загиблих російських генералів уточнюють

Новини Вінниці / На Херсонщині ворог відійшов до Чорнобаївки: прізвища загиблих російських генералів уточнюють

В Оперативному командуванні «Південь» повідомляють, що Збройні сили з позицій спостережних постів відновили контроль над 8 населеними пунктами Херсонської області.

«Накопичення живої сили та техніки в районі Киселівки для подальшого наступу на Посад-Покровське (звільнено село) зазнало вогневого ураження нашими підрозділами. Понісши значні втрати, ворог відійшов у бік Чорнобаївки», - повідомляють військові у Facebook.

За даними ОК «Південь», загальні втрати противника 23 квітня в регіоні складають 74 окупанти та 13 одиниць техніки: 2 танки, система реактивного залпового вогню, 6 одиниць броньованої та інженерної техніки, 4 БПЛА-розвідники.

Вчора повідомлялось про 18 серію «серіалу» «Чорнобаївка», а нині є уточнення, що дії цієї серії було перенесено у сусідню Киселівку.

Уточнюються персональні дані загиблих 22 квітня офіцерів на передовому пункті управління 49 Загальновійськової армії російських окупаційних військ, який було розміщено на незначному віддаленні від лінії бойового зіткнення. Результат ураження — ППУ 49А знищено, два генерали окупантів ліквідовано, один – важкопоранений, у критичному стані евакуйований.

Олег Верлан

24 квітня, 2022