На Донбасі загинув досвідчений воїн Віктор Денисов з Вінниччини

Новини Вінниці / На Донбасі загинув досвідчений воїн Віктор Денисов з Вінниччини

Під час ворожого обстрілу в населеному пункті Невельське на Донеччині 3 жовтня 58-річний загинув воїн-оборонець Віктор Денисов з позивним «Прапор».

Про це повідомляє Жмеринська міська рада.

«В перший день повномасштабної війни залізничник Віктор Денисов прийняв для себе відповідальне рішення – стати на захист рідної України та українського народу, адже не міг вчинити інакше. Він розумів, що лише зі зброєю в руках можна вигнати окупанта з рідної землі, та знав, що досвід, який він отримав на сході нашої країни у 2015 році, захищаючи Вітчизну, потрібен на передовій», - йдеться у повідомленні.

Старший стрілець 2-го механізованого взводу Віктор Денисов користувався авторитетом серед побратимів та завжди давав поради тим, хто вперше потрапив у пекло війни. Наш земляк добре знав військову справу та вірно служив українському народу. За Україну, за спокій сердець та за майбутнє кожного українця він віддав найдорожче - життя.

У суботу, 7 жовтня, Жмеринська міська територіальна громада «живим коридором» зустрічатиме загиблого Героя, що повертається зі страшної війни на «щиті».

Маршрут прямування у Жмеринці: мікрорайон «ТЕЦ» - Київський тупик, 7. Орієнтовний час зустрічі героя-земляка о 08:30. Поховають Героя цього ж дня у селі Дранка Тульчинського району.

Вічна пам’ять і вічна шана Герою!