На Донбасі загинув 19-річний снайпер Олександр Білошкурський з Вінниччини

Новини Вінниці / На Донбасі загинув 19-річний снайпер Олександр Білошкурський з Вінниччини

Поблизу села Первомайське на Донеччині 10 травня загинув 19-річний снайпер Олександр Білошкурський.з Вінницької області.

Про це повідомляє Жмеринська міська рада.

«Зовсім юний браїлівчанин Олександр Білошкурський у свої 19-ть розумів, що Перемога над ворогом залежить від кожного українця, тому зробив свідомий та відповідальний вибір – підписав контракт та встав до лав Збройних сил України. Він зростав у багатодітній сім'ї, тому з ранніх літ знав, що праця - це закон життя, а відповідальність - свідоме ставлення до обов'язків, вимог суспільної необхідності, норм і цінностей – це і є прояв свободи. Він пішов захищати рідну Україну, її майбутнє, свободу та європейські цінності», - йдеться у повідомленні.

З вірою у Перемогу повний енергії та сил стрілець-снайпер 3 мотопіхотного відділення 1 мотопіхотної роти ВЧ А2896 Олександр Білошкурський самовіданно боронив українську землю та давав відсіч ненависному ворогові та разом з побратими відстоював незалежність України та її територіальну цілісність, щодня наближаючи довгоочікуваний день Перемоги над ворогом, виборюючи мир для України, для своєї родини та для кожного із нас.

Жорстокий та підступний ворог перервав всі мрії воїна, всі надії та сподівання, забравши молоде життя… Загинув Олександр Білошкурський смертю хоробрих в бою під час обстрілу з РПГ 10 травня біля села Первомайське на Донеччині.

Нехай добрий, світлий спомин про славного сина Вінниччини та всієї України назавжди залишиться у серцях рідних, друзів та вдячних земляків.