На Донбасі внаслідок артобстрілу загинув Владислав Бучко з Вінниччини

Новини Вінниці / На Донбасі внаслідок артобстрілу загинув Владислав Бучко з Вінниччини

Неподалік від населеного пункту Водяне Донецької області 23 грудня від артилерійського обстрілу загинув 47-річний жмеринчанин Владислав Бучко, солдат 59-ї окремої механізованої бригади імені Якова Гандзюка.

Про це повідомляє Жмеринська міська рада.  · 

«Все своє життя Владислав Бучко присвятив мирній професії залізничника та служив людям у складі багатотисячного загону працівників сталевих магістралей, а після 24 лютого взяв до рук зброю, щоб у складі багатотисячного загону патріотів боронити українську землю й знищувати ворога, який відбирає життя українців та зазіхає на те, що по праву належить українському народу», - йдеться у повідомленні.

У перший день нового року, 1 січня, орієнтовно о 14:30 Жмеринська міська територіальна «живим коридором» зустрічатиме загиблого Героя, що повертається до рідної домівки «на щиті».

Маршрут прямування: мікрорайон «ТЕЦ» – вул. Птахіна – вул. Свободи – вул. Шевченка – вул. І. Франка – вул. Кривоноса.

Прощання з воїном-оборонцем відбудеться 2 січня об 11:00 за адресою: м. Жмеринка, вул. Кривоноса. Поховають Героя на міському кладовищі у Жмеринці.

Останній шлях мужнього воїна «живим коридором» пролягатиме за маршрутом: вул. Кривоноса – вул. І. Франка – вул. Одеська. Початок руху жалобної процесії орієнтовно о 12:00.

У міськраді закликають жмеринчан зустріти та провести востаннє Героя гідно, з пошаною і вдячністю, за мужність і патріотизм, за наш захист, живим коридором слави.

Вічна пам’ять Герою!