На День Незалежності у Вінниці відбудеться Марш Захисників України

Новини Вінниці / На День Незалежності у Вінниці відбудеться Марш Захисників України

О 10-ій годині 24 серпня біля Будинку офіцерів на площі Перемоги у Вінниці стартуватиме Марш Захисників України.

О 10-ій годині 24 серпня біля Будинку офіцерів на площі Перемоги у Вінниці стартуватиме Марш Захисників України.

Про це повідомляється на Facebook-сторінці Учасники АТО Вінниці та Вінницької області.

«Мета заходу – вшанування захисників України, які боронили і зараз боронять незалежність держави від російського агресора, а також тих воїнів, які віддали своє життя, відстоюючи її цілісність у російсько-українській війні. Вінничани мають бачити, хто захищав їхнє мирне життя, шанувати своїх захисників і пам’ятати, що боротьба за незалежність триває. Прийди! Підтримай!», - зазначають організатори.

Серед організаторів заходу вказані громадські організації ветеранів та волонтерів Вінниці, міський Центр допомоги учасникам АТО.

На захід запрошують ветеранів АТО/ООС, представників військових частин ЗСУ Вінницького гарнізону, Національної гвардії України, Головного управління Національної поліції України у Вінницькій області та Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Вінницькій області, родини полеглих захисників, волонтерів, а також усіх вінничан, хто бажає і кому серце велить доєднатися до Маршу.

«Принципова деталь проведення Маршу Захисників – відсутність будь-яких політичних лозунгів і партійної символіки!», - вказується в анонсі.

Олеся Рудницька

17 серпня, 2021