На Чорновола у Вінниці збили 10-річну дитину

Новини Вінниці / На Чорновола у Вінниці збили 10-річну дитину

Вчора, 16 липня, на вулиці Чорновола у Вінниці сталася ДТП, хлопчика терміново було госпіталізовано.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Вінниччини, 42-річний водій автомобіля Nissan допустив наїзд на дитину, яка переходила проїзну частину поза межами пішохідного переходу. В результаті аварії 10-річний місцевий житель був госпіталізований з травмами.

На місці події працювали правоохоронці, автомобіль було поміщено на арештмайданчик, а у водія відібрані зразки крові для проведення токсикологічної експертизи. За фактом події розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Санкція статті передбачає до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Наразі слідчі з'ясовують усі обставини інциденту.

Правоохоронці наголошують на важливості дотримання правил дорожнього руху як водіями, так і пішоходами. Перехід дороги в невстановлених місцях може призвести до трагічних наслідків. Батьки повинні навчати дітей правилам безпечного переходу дороги та контролювати їх поведінку на вулиці, щоб уникнути подібних ситуацій у майбутньому.

Будьте обережні на дорогах і дотримуйтесь правил дорожнього руху, щоб зберегти життя та здоров'я всіх учасників руху.

Михайло Білик

18 липня, 2024