На честь перемоги вінницької поліцейської у Нідерландах звучав гімн України

Новини Вінниці / На честь перемоги вінницької поліцейської у Нідерландах звучав гімн України

Серед учасників української збірної – слідча слідчого управління Юлія Максименко.

У місті Альмере відбулися змагання з рукопашного бою, в яких взяли участь понад 200 спортсменів із Німеччини, Бельгії, Нідерландів, України, Польщі, Угорщини, Узбекистану, Казахстану, Чехії, Данії, Франції, Великої Британії, Швейцарії та Туреччини.  Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

Серед учасників української збірної – слідча слідчого управління Юлія Максименко. Поліцейська неодноразово представляла поліцію Вінниччини у складі збірної обласної федерації рукопашного бою, на її рахунку десятки перемог й призові місця в європейських та світових чемпіонатах. На змаганнях в Нідерландах вона вкотре продемонструвала свій високий рівень підготовки та прагнення до перемоги, здобуваючи нагороди на всіх етапах. В особистих поєдинках Юлія посіла перше місце, і в командних, за кубок Європи у складі жіночої збірної України, – також здобула першість.

«Спортсмени, котрі виступають під синьо-жовтим прапором, продовжують перемагати та показувати високі результати на міжнародній арені, завдяки чому український гімн все частіше звучить у різних куточках світу. Це є великим елементом мотивації для українців і невід’ємною частиною гордості нашої Батьківщини, частиною нашої загальної великої Перемоги. Це очевидний стимул для мене особисто продовжувати підкорювати нові вершини», – розповідає слідча.

З 2017 року Юлія Максименко – член збірної команди України з рукопашного бою, майстер спорту України, бронзова призерка всесвітніх ігор і цьогоріч виграла чемпіонат України та кубок України. 25-річна поліцейська вже три роки працює в слідчому підрозділі у відділі розслідування злочинів загальнокримінальної спрямованості, і їй вдається бути успішною як на роботі, так і в силовому виді спорту, в якому дівчина ще з 12 років.

Сильна, вольова, наполеглива і витривала – вона завжди йде до своєї мети. Вітаємо Юлію із заслуженими досягненнями та бажаємо нових спортивних здобутків.

Новини Вінниці / На честь перемоги вінницької поліцейської у Нідерландах звучав гімн УкраїниНовини Вінниці / На честь перемоги вінницької поліцейської у Нідерландах звучав гімн УкраїниНовини Вінниці / На честь перемоги вінницької поліцейської у Нідерландах звучав гімн України