На аукціон знову виставлено Барський спиртовий комбінат

Новини Вінниці / На аукціон знову виставлено Барський спиртовий комбінат

Через систему «Прозорро.Продажі» 6 лютого на аукціон виставлено єдиний майновий комплекс ДП «Барський спиртовий комбінат», розташований у Вінницькій області. Початок торгів заплановано на 27 лютого.

Про це повідомляє ФДМ.

Організатором електронного аукціону є Регіональне відділення Фонду Держмайна України по Вінницькій та Хмельницькій областях.

«Предметом діяльності є: виробництво інших основних хімічних речовин. До складу ЄМК входять 72 одиниць нерухомого майна (будівлі та споруди) загальною площею 22384,2 кв.м», - йдеться в оголошенні.

Початкова ціна реалізації лоту - 2 295 282.09 грн.

Зазначимо, в ефірі телемарафону розповів міністр Кабінету Міністрів України Олег Немчінов зазначив, що уряд у межах «малої приватизації» у лютому розраховує на проведення майже 50 аукціонів.

Нагадаємо, у жовтні минулого року вже відбувся аукціон з продажу «Барського спирткомбінату». Тоді переможцем визнали ТОВ «Фордон Інвестментс» з пропозицією у 30 мільйонів. Кінцевий бенефіціарний власник ТОВ є Анатолій Кіпіш, зареєстрований у Хмельницькій області.

Покупець мав протягом 20 днів сплатити за завод понад 35 млн грн (разом з гарантійними внесками, що прописані в умовах аукціону). Крім того комбінат не працював з 2009 року. За цей час тут накопичилося боргів на 28,2 млн грн. Щось не склалось, мабуть

Олег Верлан

7 лютого, 2023