Митець з Вінниці ініціював сімейний творчий конкурс «Малюємо разом»

Новини Вінниці / Митець з Вінниці ініціював сімейний творчий конкурс «Малюємо разом»

Народний художник України, вінничанин Влодимир Козюк ініціював Всеукраїнський  дитячий конкурс «Малюємо разом». Роботи юних митців, яким можуть допомагати і їхні батьки, будуть оцінювати і глядачі, і професійні митці. Конкурс проходитиме в три етап, в режимі онлайн.

Народний художник України, вінничанин Влодимир Козюк ініціював Всеукраїнський дитячий конкурс «Малюємо разом». Роботи юних митців, яким можуть допомагати і їхні батьки, будуть оцінювати і глядачі, і професійні митці. Конкурс проходитиме в три етапи в режимі онлайн. А ось церемонія нагородження відбудеться «наживо». Проведуть її вже після закінчення карантину.

Переможці отримають спеціальну відзнаку «Кращий юний художник», призи заводу художніх фарб «Невська палітра» та фонду Володимира Продивуса.

Про це митець написав на своїй сторінці в Facebook.

«Пріоритетне завдання конкурсу полягає в тому, щоб об’єднати довкола мистецтва творчі родини. Через карантин з’явилося більше вільного часу, тому доцільно було б спрямувати його на створення чогось чудового, справжнього, сімейного і таким чином збагатити країну позитивом і провести час разом із родиною у корисній творчій справі», - йдеться в дописі.

Для участі в конкурсі запрошуються юні художники (віком від 5 до 16 років). Правда, батьки можуть допомагати своїй дитині. Кожен з авторів «сімейного малювання» може поставити свій підпис під роботою. Кращі роботи покажуть на вернісажі.

За умовами конкурсу з 15 квітня до 15 травня 2020-го усі, хто бажає, мають подати заявку на електронну адресу [email protected]. А також заповнити і надіслати заявку.

Деталі проведення конкурсу можна подивитись на сторінці Володимира Козюка.

 

ЗАЯВКА
на участь у мистецькому конкурсі «Малюймо разом»
Прізвище, ім’я:
Місто:
Контактні дані: (телефон батьків, електронна пошта).

До заявки необхідно додати:
Фото робіт, коротку історію створення, хто брав участь з родини у створенні роботи. Вказати види і техніки.
Подана інформація розміщуватиметься поруч із роботою.
Примітка для батьків: Даю згоду на обробку персональних даних моєї дитини (прізвище, ім’я, по батькові), у тому числі фото творів, та їх використання в друкованих і електронних виданнях, на веб-сайтах і у відео сюжетах та інших заходах, направлених на промоцію конкурсу за рішенням організаторів.Підпис Дата

Другий етап: Голосування за подані роботи відбуватиметься в період із 20 квітня до завершення карантину на сторінці громадської організації «Кращий художник» у Фейсбук

Тридцять творів, які наберуть найбільшу підтримку на сторінці ГО «Кращий художник» у Фейсбук потраплять до фіналу.
Для підтримки свого фаворита потрібно: Вподобати сторінку «Громадська організація «Кращий художник»! Поставити вподобайку під роботою, написати коментар під роботою. Зробити репост собі на сторінку!
Окрім цього, всі твори оцінюватиме журі, до складу якого входять провідні українські художники, мистецтвознавці, представники організаторів та партнерів конкурсу.
Прийняття рішення журі відбувається шляхом відкритого голосування, затвердженого протоколом. Рішення журі остаточні й перегляду не підлягають.

Склад конкурсної комісії:
• Тетяна Циба, народний депутат України,
• Володимир Козюк, народний художник України, голова громадської організації «Кращий художник/The best artist»,
• Тетяна Мельник, керівник гуманітарних програм президентського фонду Леоніда Кучми «Україна»,
• Олексій Жадейко, засновник та Член правління ГО «Асоціація мистецтвознавців, експертів», мистецтвознавець,
• Олег Іваненко, керівник редакційної ради Національного проекту «Книга рекордів України,;
• Оксана Повякель, мистецтвознавець, генеральний директор національного музею архітектури і побуту;
• Лю Юйдань, директор компанії «Україна Міжнародна Медіа-Культура»,
• Світлана Долеско, генеральний директор Центру Української Культури та Мистецтва,
• Оксана Підсуха, директор Музею української діаспори,
• Владислав Баторшин, почесний президент фонду Василя Єрмілова, мистецтвознавець.