Мотоциклісту, що збив дівчину на пішохідному переході у Вінниці, збільшили термін ув'язнення

Новини Вінниці / Мотоциклісту, що збив дівчину на пішохідному переході у Вінниці, збільшили термін ув'язнення

Ця трагедія розігралася наприкінці травня 2016 року. Пізно ввечері молодий мотоцикліст, який летів вул. Пирогова зі швидкістю 107 км за годину, неподалік перехрестя з вул. В. Стуса збив студентку транспортного коледжу. Дівчина переходила дорогу по розмітці нерегульованого пішохідного переходу. Вона отримала дуже важкі травми. Медики майже місяць боролися за її життя. На жаль, дівчина померла. Суд першої інстанції винуватцю цієї резонансної ДТП призначив покарання – 5 років позбавлення волі. До речі, з вироком можна ознайомитися ось за цим посиланням. Учора ж Апеляційний суд Вінницької області на 2 роки збільшив цей термін. Тобто 22-річний юнак, який винний у смерті дівчини, проведе за ґратами 7 років. Крім того, він має сплатити потерпілим 400 тис. грн.

Ця трагедія розігралася наприкінці травня 2016 року. Пізно ввечері молодий мотоцикліст, який летів вул. Пирогова зі швидкістю 107 км за годину, неподалік перехрестя з вул. В. Стуса збив студентку транспортного коледжу. Дівчина переходила дорогу по розмітці нерегульованого пішохідного переходу. 

Вона отримала дуже важкі травми. Медики майже місяць боролися за її життя. На жаль, дівчина померла.  

Суд першої інстанції винуватцю цієї резонансної ДТП призначив покарання – 5 років позбавлення волі. До речі, з вироком можна ознайомитися ось за цим посиланням.
Учора ж Апеляційний суд Вінницької області на 2 роки збільшив термін позбавлення волі. Тобто 22-річний юнак, який винний у смерті дівчини, проведе за ґратами 7 років. Крім того, він має сплатити потерпілим 400 тис. грн.


 

Юрій Ярмощук

28 вересня, 2018