Моторошна ДТП поблизу Вороновиці: після зіткнення Skoda гальмувала на даху

Новини Вінниці / Моторошна ДТП поблизу Вороновиці: після зіткнення Skoda гальмувала на даху

Вранці 13 лютого на автодорозі М-31 Стрий – Ізварине поблизу Вороновиці Вінницької області сталось ДТП за участю трьох автомобілів. Як кажуть, «у сорочці народився» 26-річний водій Skoda. Після зіткнення його автомобіль не менше 10 метрів їхав на даху. Завдяки ременю безпеки кермувальник залишився не ушкодженим.

Як пояснили NaПарижі у відділі комунікації поліції Вінницької області, аварія сталась під час обгону. Попереду їхав мікроавтобус Iveco. За ним слідував легковик Toyota, який раптово почав перелаштовуватися з правого ряду у лівий, коли на обгін пішов і автомобіль Skoda.

Аби уникнути зіткнення, Skoda виїхала на зустрічну смугу руху. А далі відбувалось те, що потрапило на відео камери відеонагляду - Skoda вдарилася у Iveco і перекинулася.

Водієві пощастило не травмуватися.

На кермувальника Skoda патрульні склали адмінпротокол за ст.124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна тягне за собою накладення штрафу в розмірі двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850 грн.) КУпАП, а на водія Toyota вирішується питання про притягнення до відповідальності за ст.122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху тягнуть за собою накладення штрафу в розмірі п'ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або 50 штрафних балів) КУпАП.   

Макс Мельник

14 лютого, 2022