Моторошна ДТП біля Вінниці: загинула 33-річна жінка

Новини Вінниці / Моторошна ДТП біля Вінниці: загинула 33-річна жінка

Ввечері 15 листопада на автодорозі М-12, неподалік Вінниці, у повороту в бік села Щітки зіткнулися Mercedes Benz і Volkswagen Caddy. Внаслідок ДТП загинула 33-річна пасажирка другої автівки, а ще троє людей отримали травми. Водій «Мерсу» зник з місця аварії.

Ввечері 15 листопада на автодорозі М-12, неподалік Вінниці, у повороту в бік села Щітки зіткнулися Mercedes Benz і Volkswagen Caddy. Внаслідок ДТП загинула 33-річна пасажирка другої автівки, а ще троє людей отримали травми. Водій «Мерса» зник з місця аварії.

Першими цю інформацію оприлюднили у групах «ДТП. Вінниця». Також очевидці зазначають, що Mercedes Benz зареєстрований на жителя Немирова, а водій втік з документами.

У відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області уточнюють, що серед постраждалих є 4-річна дитина, але її стан медики оцінюють як задовільний. Також до лікарні швидкої медичної допомоги було доставлено водія та іншу пасажирку Volkswagen Caddy. Інформація по водієві «Мерсу» уточнюється, і в поліції обіцяли згодом її оприлюднити.     

За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

Макс Мельник

16 листопада, 2019