Моргунов заявив про підтвердження високих рейтингів інвестиційної привабливості Вінниці

Новини Вінниці / Моргунов заявив про підтвердження високих рейтингів інвестиційної привабливості Вінниці

Вінниця підтвердила високі рейтинги інвестиційної привабливості. Місто отримало сертифікати національних рейтингових агентств.

Вінниця підтвердила високі рейтинги інвестиційної привабливості. Місто отримало сертифікати національних рейтингових агентств.

«ІВІ-Rating визначило для нашого міста показник «invA+» - «висока інвестиційна привабливість», Кредит-рейтинг - «uaINV5», тобто найвищий рівень. Важливо, що ми утримали позиції, попри пандемію і пов’язані з нею ризики, які відчув бізнес у всьому світі», - зазначив у Facebook міський голова Сергій Моргунов.

За його словами, настрої інвесторів залежать від багатьох факторів, але впродовж тривалого часу Вінниця знана як місто з комфортними умовами для бізнесу та успішними кейсами.

«У нас розміщує один з найбільших заводів з виробництва лижного спорядження компанія HEAD Group: з травня вже триває будівництво, а до того була величезна робота з інвестором. Ми продовжуємо створювати якісну інфраструктуру для індустріальних парків і далі ведемо перемовини з потенційними учасниками», - нагадав мер.

Він підкреслив, що все це необхідно для динамічного розвитку Вінниці, створення нових робочих місць і наповнення бюджету громади.