Молодий письменник з Вінниччини встановив гендерний баланс, презентуючи книгу про "вовчиць" та "вовків"

Новини Вінниці / Молодий письменник з Вінниччини встановив гендерний баланс, презентуючи книгу про "вовчиць" та "вовків"

Доволі молодий письменник з Вінниччини Назар Мулик презентує свою книгу «Вовча зграя». Книгу в стилі фентезі, вирішив прорекламувати за допомогою відомого. завдяки Олегу Віннику, звернення до жіночої аудиторії - вовчиці. Щоправда, якшо співак «вовчицями» називає жінок, що полюють на потенційних залицяльників в презентації Назара Мулика мова йдеть про "вовчиць" та "вовків", які захоплюються берсерками.

Доволі молодий письменник з Вінниччини Назар Мулик презентує свій новий твір «Вовча зграя». Книгу в стилі фентезі митець вирішив прорекламувати, дещо скориставшись зверненням співака Олега Винника до своїх фанаток - "Ну що, вовчиці!". Щоправда, якшо співак «вовчицями» називає жінок, що полюють на потенційних залицяльників, в презентації Назара Мулика мова йдеть про "вовчиць" та "вовків", які захоплюються берсерками.

Хто такі берсерки, письменник розповів на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Берсерки – безстрашні воїни, які зі звіриною люттю та силою кидаються у бій та нищать усе на своєму шляху. Берсерки вважаються воістину ідеальним знаряддям для вбивств, великими воїнами, які шанують бога війни та щоразу кладуть до його ніг понівечені тіла своїх жертв. Торульф і Адела зіштовхнуться із новими викликами, зустрінуть смертельних ворогів та могутніх союзників. Доля вплутає їх у смертельну битву, де на кону стоятиме значно більше, аніж їхнє життя. Мелетвер жадає крові! Полювання продовжується!», - зазначає Назар Мулик.