Мешканці Брацлава вкотре перекрили розбиту вантажівками дорогу, вимагаючи її негайного ремонту

Новини Вінниці / Мешканці Брацлава вкотре перекрили розбиту вантажівками дорогу, вимагаючи її негайного ремонту

Жителі цього містечка вкрай незадоволені тим, що їм щодня доводиться дихати пилюкою через те, що тамтешня дорога у незадовільному стані. Її розбили великовантажні автомобілі, які щодня курсують по ній, перевозячи з кар'єру щебінь.

Жителі цього містечка в Немирівському районі вкрай незадоволені тим, що їм щодня доводиться дихати пилюкою через те, що тамтешня дорога у незадовільному стані. Її розбили великовантажні автомобілі, які щодня перевозять з кар'єру щебінь. 

Люди сьогодні перекрили дорогу, вимагаючи її капітально відремонтувати. Аналогічну акцію вони обіцяють влаштувати й 8 червня – під час міжнародного оперного фестивалю у Тульчині. Про це повідомляє «Депо.Вінниця».

П'ять років тому ситуація була дещо сходою. Мешканці вимагали її капітально відремонтувати, а не засипати щебенем. Утім, досі ця проблема так і не розв'язана.

Щоб полагодити цю «проблемну» дорогу, як зазначає голова Брацлавської ОТГ Віталій Мазур, потрібно десь 7 млн грн. Утім, коштів у місцевій скарбниці на це бракує, навіть попри децентралізацію, завдяки якій місцеві бюджети помітно збільшилися. Згаданий посадовець має намір просити допомоги у районної та обласної влади. 

На відео - про акцію проетсту у Брацлаві, яка відбулася 5 років тому.

Юрій Ярмощук

5 червня, 2018