Мер Вінниці виконав дві третини своїх обіцянок

Новини Вінниці / Мер Вінниці виконав дві третини своїх обіцянок

На відміну від народних депутатів міські голови вважаються більш відповідальними. Якщо обіцяють, то виконують. Приміром мер Вінниці Сергій Моргунов станом на 2 січня 2020 року виконав 63% власних обіцянок виборцям. Хоча це є лише четвертим результатом по відповідальності за рейтингом порталу «Слово і діло», але від лідера він відстав лише на 4%.

На відміну від народних депутатів міські голови вважаються більш відповідальними. Якщо обіцяють, то виконують. Приміром мер Вінниці Сергій Моргунов станом на 2 січня 2020 року виконав 63% власних обіцянок виборцям. Хоча це є четвертим результатом по відповідальності за рейтингом порталу «Слово і діло», але від лідера він відстав лише на 4%.

Найкращій показник відповідальності, за версією видання, у міського голови Хмельницького Олександра Семчишина (67%). На другому місці мер Тернополя Сергій Надал (65%), на третьому – очільник Дніпра Борис Філатов (64%).

За рівнем «безвідповідальності», тобто невиконаних обіцянок, С. Моргунов посів 18 місце з 20-и. Він не впорався із 25 чи 13% обіцянок. Деякі з них виконані, але не вчасно. Приміром міський голова обіцяв у 2019-му встановити 50 електронних табло на зупинках. Їх поки що немає. Мер обіцяв провести реконструкцію будинку на Соловйова у минулому році. Але ж процес триває…

Макс Мельник

2 січня, 2020