Мер Вінниці Моргунов показав оновлену головну артерію Сабарова (ФОТО)

Новини Вінниці / Мер Вінниці Моргунов показав оновлену головну артерію Сабарова (ФОТО)

Не в останню чергу і завдяки сприятливій погоді вінницьким будівельникам у листопаді вдалося завершити комплексний ремонт вулиці Черняхівського. Про закінчення робіт на першій черзі головної магістралі Сабарова у Facebook мер Сергій Моргунов зазначив, що друга черга запланована на наступний рік.

Не в останню чергу і завдяки сприятливій погоді вінницьким будівельникам у листопаді вдалося завершити комплексний ремонт вулиці Черняхівського. Про закінчення робіт на першій черзі головної магістралі Сабарова у Facebook повідомив мер Сергій Моргунов. Він зазначив, що друга черга запланована на наступний рік.

«Більше 1,5 кілометра дороги оновили за комплексним підходом… Роботи розпочали з реконструкції мережі водопроводу. Згодом постелили новий асфальт на дорозі, облаштували тротуари, нові посадочні павільйони. Тепер вулиця стане набагато світлішою завдяки 40 LED-ліхтарям. Додаткова підсвітка облаштована на пішохідних переходах – задля безпеки. А сама територія буде під наглядом відеокамер. Важливо також, що повітряні лінії електропередач «сховали» під землю», - зазначив міський голова.

Новини Вінниці / Мер Вінниці Моргунов показав оновлену головну артерію Сабарова (ФОТО)Новини Вінниці / Мер Вінниці Моргунов показав оновлену головну артерію Сабарова (ФОТО)Новини Вінниці / Мер Вінниці Моргунов показав оновлену головну артерію Сабарова (ФОТО)Новини Вінниці / Мер Вінниці Моргунов показав оновлену головну артерію Сабарова (ФОТО)Новини Вінниці / Мер Вінниці Моргунов показав оновлену головну артерію Сабарова (ФОТО)
Макс Мельник

22 листопада, 2019