Мер міста Бар зобов’язався на території ОТГ скоротити викиди СО2 до 2030 року щонайменше на 30%

Новини Вінниці / Мер міста Бар зобов’язався на території ОТГ скоротити викиди СО2 до 2030 року щонайменше на 30%

Мери 14 українських міст, серед яких і міський голова Бару, що на Вінниччині, підписали у Чернівцях угоду щодо підвищення енергоефективності. Церемонія відбулась у рамках Європейського тижня сталої енергії в Україні, що відкрився у місті 3 червня.

Мери 14 українських міст, серед яких і міський голова Бару, що на Вінниччині, підписали у Чернівцях угоду щодо підвищення енергоефективності. Церемонія підписання відбулась у рамках Європейського тижня сталої енергії в Україні, що відкрився у місті 3 червня.

Як написав міський голова Бару Артур Цицюрський на своїй сторінці у Facebook, рішення про приєднання до Угоди щодо клімату та енергії депутати прийняли ще у 2016 році.

«Ця поважна подія є черговим кроком в стратегії енергоощадності та екологічної безпеки ОТГ та громади», - написав міський голова міста Бар Артур Цицюрський.

Підписавши цей документ, мер Бару Артур Цицюрський, разом із ще 13 своїми колегами долучаються до Європейської ініціативи Угоди мерів щодо клімату та енергії та зобов'язуються до 2030 року щонайменше на 30% скоротити викиди СО2, підвищити енергоефективність у своїх містах та збільшили використання відновлювальних джерел енергії.

Раніше NaПарижі повідомляв, що на Вінниччині влада з держбанком повертатиме 15% за встановлення сонячних електростанцій.

Фото із сторінки Артура Цицюрського у Facebook.