«Мексиканські пристрасті»: на Вінниччині юнак вривався в дім до дівчини

Новини Вінниці / «Мексиканські пристрасті»: на Вінниччині юнак вривався в дім до дівчини

В Тульчині, що на Вінниччині, дівчина ледве встигла зачинити двері перед незнайомцем,  якому власноруч з просоння відчинила двері.

В Тульчині, що на Вінниччині, дівчина ледве встигла зачинити двері перед незнайомцем, якому власноруч з просоння відчинила двері.

Хлопець постукав у вікно на світанку, коли господиня спала, і намагався увірватися в житло містянки під різними приводами. Поліція затримала хлопця, інкрімінувати йому особливо немає чого, але відчуття тривоги дівчину не полишає.

Про це Юлія Петрова написала на сторінці спільноти Підслухано в Тульчині у Facebook.

«Прокинулася від того, що хтось ломиться в двері, стукає по вікнам, я з просоння відкрила - стоїть невідомий молодик і перше його запитання "Чоловік ваш вдома?". Я відповіла що "ні" і тут він мені говорить, що йому потрібно перевірити лічильник і намагається увійти», – зазначає у своєму дописі дівчина.

Пані Юля одразу закрила двері і викликала поліцію.

Дівчина зазначає, що до відділку 3 хвилини пішки, але поліцейські не поспішали, тож прибули за 15 хвилин. Можливо, теж тільки прокинулися... Увесь цей час невідомий грюкав і навіть намагався відчинити двері - на замку залишились подряпини.

Хлопця затримали, але поліції він пояснив, що прийшов познайомитись.

«На питання звідки він знає, де я живу, він сказав що раніше слідкував за мною. Приблизно місяць тому хтось пошкодив навмисно стіну під вікном, але тоді поліція так нікого й не затримала. Скоріше всього це був саме цей хлопець. Хоч він ще і фактично дитина, але це було доволі моторошно»,  - зазначає Юля.

Дівчина зробила фото, та зазначила, що хоче ще нагадати правило: «Не відчиняти незнайомцям!»

Адже в селах та маленьких містах люди більш довірливі, і часто-густо сусіди звикли спілкуватися не мобільним телефоном, а саме приходячи гості.