«Мавік» допомагає вижити бійцям на фронті: Вінницька міська рада зміцнює підтримку військових

Новини Вінниці / «Мавік» допомагає вижити бійцям на фронті: Вінницька міська рада зміцнює підтримку військових

У Вінниці відбулась чергова передача важливого обладнання для українських військових, які захищають східний напрямок країни.

Вінницька міська рада разом із громадою та Міжрегіональним координаційним гуманітарним штабом підсилили технічну підтримку, передавши ще одній військовій частині квадрокоптер Dji Mavic 3T та світлодіодні ліхтарики.

На зустрічі з учасниками передачі, яку відвідали заступник міського голови Андрій Очеретний та координатори Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу, було зазначено, що безпека та підтримка Збройних Сил України є одним із пріоритетів міської влади. Вінницька громада виділила значні кошти на ці цілі, включаючи майже 1 мільярд гривень у бюджеті, що становить третину від усіх незахищених статей.

Військовослужбовець підкреслив важливість квадрокоптера на фронті, називаючи його незамінною технікою, яка допомагає не лише у веденні бойових операцій, але й у забезпеченні безпеки воїнів. За словами Тетяни Савельєвої, координаторки Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу, підтримка технічної допомоги військовим продовжується на постійній основі, щоб забезпечити їм необхідні умови для виконання їх обов'язків.

 

Михайло Білик

17 червня, 2024