Масштабна ДТП: у Вінниці зіткнулися три іномарки, п'ятеро травмованих (ФОТО)

Новини Вінниці / Масштабна ДТП: у Вінниці зіткнулися три іномарки, п'ятеро травмованих (ФОТО)

Сталося це учора ввечері на перехресті Хмельницкого шосе та вул. Данила Нечая.

Сталося це учора ввечері на перехресті Хмельницкого шосе та вул. Данила Нечая. Близько 21:00 там зіткнулися Hyundai, Toyota й Opel.
Слідчі з'ясували, що спочатку Hyundai, яким керував 22-річний мешканець Чернігівщини, зіткнувся з легковиком  Toyota, що зупинився на червоний сигнал світлофора. Ці обидва автомобіля рухалися в одному напрямку.

А затим вищезгадана Toyota, якою керувала 51-річна жінка, врізалася у Opel, що знаходився попереду. На цьому все не закінчилося: внаслідок удару Opel, за кермом якого був 34-річний чоловік, покотився уперед й збив 69-річну жінку, що йшла по пішохідному переходу.
Як повідомив відділ комунікації обласної поліції, у результаті ДТП постраждали п'ятеро людей: троє водіїв, 24-річний пасажир автомобіля Toyota, а також жінка-пішохід.
На щастя, обійшлося без загиблих і покалічених. Жінку-пішохода та водія Opel лікарі оглянули та відпустили додому.

Відкривши кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), слідчі з'ясовують, хто є винуватцем цієї масштабної ДТП. Буде проведено низку експертиз. До речі, у водія Hyundai взяли кров на аналіз, результати якого дозволять дізнатися: у момент зіткнення тверезий він був чи ні.
Винуватцю ДТП загрожує до 3 років обмеження волі, позбавлення водійських прав. Зрозуміло, що доведеться за власний кошт відремонтувати пошкоджені в аварії автомобілі.


 

Юрій Ярмощук

21 квітня, 2018