Майже 5 000 гривень та банківські картки: на Вінниччині поліція затримала раніше судимого зловмисника через підозрою у крадіжці

Новини Вінниці / Майже 5 000 гривень та банківські картки: на Вінниччині поліція затримала раніше судимого зловмисника через підозрою у крадіжці

На Вінниччині зловмисник привласнив сумку з коштами 59-річної жінки, яка випадково забула її в приміському автобусі. Поліцейські ідентифікували злодія завдяки записам фотореєстратора та встановили місце його перебування.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, інформацію про злочин правоохоронці отримали 7 квітня від жительки Теплицької територіальної громади.

Жінка розповіла, що випадково забула в автобусі сумку, у якій знаходились майже 5 тисяч гривень та банківські картки. Помітивши відсутність особистих речей, потерпіла звернулась спочатку до водія, а потім до поліції.

Поліцейські опитали пасажирів, які їхали цим рейсом, переглянули записи фотореєстратора із салону автобуса, та встановили особу, причетну до вчинення злочину. Ним виявився раніше судимий 25–річний місцевий мешканець.

Поліцейські знайшли чоловіка за місцем проживання та вилучили крадені речі потерпілої.

Наразі зловмисник затриманий в процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Слідчі оголосили затриманому про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання до 8 років ув’язнення.

Макс Мельник

8 квітня, 2022