Майстер схованок. В Ямполі на Вінниччині до ранку сотні правоохоронців та містян шукали зниклого трирічного «мандрівника»

Новини Вінниці / Майстер схованок. В Ямполі на Вінниччині до ранку сотні правоохоронців та містян шукали зниклого трирічного «мандрівника»

У м. Ямпіль Вінницької області 23 липня зник 3-річний хлопчик. Сотні людей шукали маленького мандрівника до ранку наступного дня. Знайшли дитину сплячою під кущем…

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, загалом у вихідні довелось шукати п’ятьох дітей. Всіх знайшли. Хлопці та дівчата 12-14 років зникали за різних причин. Складніше з малечею. У Жмеринці 2-річний хлопчик з подвір’я пішов до сусідів, але розшукали його за 15 хвилин.

А от ямпільський «мандрівник» став справжньою «зіркою». Малятко зникло з двору приватного домоволодіння, коли матір дитини вийшла на вулицю у хатніх справах і не помітила, як за нею вибіг син. 

Спочатку дитину шукали рідні та сусіди, а потім звернулись до поліції.

Отримавши повідомлення про те, що майже о півночі загубився 3-річний Ярославчик, шукати його відправились близько сотні правоохоронців. Увесь особовий склад Могилів-Подільського районного відділу поліції та Ямпільського відділення був піднятий по тривозі. На місце події також оперативно прибули співробітники обласного главку, кінологи зі службовими собаками, ювенальні поліцейські, нацгвардійці, рятувальники та небайдужі місцеві мешканці.

Усі до ранку прочісували населений пункт. Дитину, яка спала під кущем, знайшли близько 6-ї години. Зараз хлопчик із матір’ю знаходиться на обстеженні в лікарі.

Макс Мельник

24 липня, 2023