Магнітні бурі серпня: одна потужна та серія «дрібних»

Новини Вінниці / Магнітні бурі серпня: одна потужна та серія «дрібних»

Магнітні бурі є справжнім випробуванням для метеозалежних. У ці дні у таких людей починає боліти і паморочитися в голові, підвищуватися тиск і погіршується загальне самопочуття. У серпні не очікується надпотужної сонячної активності, однак бурі будуть…

Як повідомляє meteoprog.ua, у серпні очікується одна слабка магнітна буря. Цей геомагнітний сплеск обрушиться на Землю з 17 по 19 серпня. Пік сонячної активності очікується 17 серпня.

Ця магнітна буря може негативно вплинути на здоров'я метеозалежних і літніх людей, тому в такі дні їм потрібно бути обережними. Крім того, протягом місяця очікується кілька геомагнітних сплесків. У ці періоди метеозалежним людям також слід приділяти особливу увагу своєму здоров'ю.

Але слід пам'ятати, що Сонце непостійне, тому прогноз його активності може змінитися.

Прогноз геомагнітних бур на серпень 2022 року.

  • Магнітна буря з великою потужністю очікується 17 серпня.
  • Невеликі геомагнітні сплески можливі 3, 15, 18 та 19 серпня.

Перший сплеск триватиме з 3 по 4 серпня. У цей період у метеозалежних людей може погіршитися самопочуття та піднятися артеріальний тиск.

Найдовша у серпні буря почнеться 17 серпня і триватиме три дні - до 19 серпня. У цей період буде максимально сильний геомагнітний вплив. Метеозалежним не рекомендується виконувати важку роботу, відмовитися від важкого фізичного навантаження. Також варто перенести ділові зустрічі та підписання важливих паперів.

Людям із хронічними захворюваннями слід бути обережними 22 серпня. Краще відмовитись від алкоголю, шкідливої та жирної їжі, а також тонізуючих напоїв.

Також 30 серпня варто пити більше води, дихати свіжим повітрям, а також виключити зі свого раціону алкоголь.

Олеся Рудницька

1 серпня, 2022