Лише протягом тижня: на Вінниччині офіційні фірми продали чотири автівки з кримінальним минулим

Новини Вінниці / Лише протягом тижня: на Вінниччині офіційні фірми продали чотири автівки з кримінальним минулим

Протягом тижня на Вінниччині виявили чотири «кримінальні» автівки працівники регіонального Сервісного центру МВС. Кустарним способом на легковиках і мікроавтобусі змінювали номери кузовів.

Про це повідомляє Сервісні центри МВС у Вінницькій області.

«Тепер про кримінальні автівки на Вінниччині. Чотири випадки за тиждень. Працівники Експертної служби МВС зафіксували чотири випадки зміни ідентифікаційних номерів кузовів кустарним способом», - йдеться у повідомленні.

Найцікавішим правоохоронці вважають те, що майбутні власники придбали автівки за договором купівлі-продажу через офіційні торгові компанії.

«Тепер всі власники цих транспортних засобів спілкуються з правоохоронцями», - додали у Сервісному центрі.

Аби не убезпечити потенційних покупців від таких ризикованих придбань «з кримінальним минулим», їм радять звертатися до сервісних центрів.

Новини Вінниці / Лише протягом тижня: на Вінниччині офіційні фірми продали чотири автівки з кримінальним минулимНовини Вінниці / Лише протягом тижня: на Вінниччині офіційні фірми продали чотири автівки з кримінальним минулимНовини Вінниці / Лише протягом тижня: на Вінниччині офіційні фірми продали чотири автівки з кримінальним минулим
Макс Мельник

5 травня, 2023