Лобове зіткнення автівок на Вінниччині: одного з водіїв госпіталізовано

Новини Вінниці / Лобове зіткнення автівок на Вінниччині: одного з водіїв госпіталізовано

Вдень 18 вересня на території Райгородській територіальній громаді сталась ДТП. На дорозі Volkswagen опинився на смузі зустрічного руху, що стало причиною зіткнення з Hyundai.

Як повідомляють у поліції Вінницької області, аварія сталась біля 16.30 на автодорозі неподалік від села Вища Кропивна. 21-річний водій автомобіля Volkswagen, житель Теплицької територіальної громади не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху та допустив зіткнення із автомобілем Hyundai.

У результаті ДТП постраждав 37-річний житель Райгородської територіальної громади - водій автомобіля Hyundai. Чоловік доставлений до медичного закладу.

Транспортний засіб поміщено на арештмайданчик. Кермувальник освідуваний, він тверезий.

За цим фактом слідчими розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Санкція статі передбачає штраф від трьох тисяч до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Макс Мельник

19 вересня, 2023