«Лобова» ДТП на Вінниччині: на ґрунтовці позашляховик не розминувся з мотоциклом

Новини Вінниці / «Лобова» ДТП на Вінниччині: на ґрунтовці позашляховик не розминувся з мотоциклом

На Вінниччині ґрунтова дорога виявилася завузькою для позашляховика та мотоциклу. Після лобового зіткнення 17 травня 75-річний водій двоколісного засобу опинився на лікарняному ліжку.

На Вінниччині ґрунтова дорога виявилася завузькою для позашляховика та мотоциклу. Після лобового зіткнення 17 травня 75-річний водій двоколісного засобу опинився на лікарняному ліжку.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області,  аварія сталась близько 9.00 поблизу села Северинівка Ямпільської територіальної громади.

За кермом мотоцикла Viper перебував літній мешканець Могилів–Подільського району. За попередньо інформацією слідства, водій двоколісного транспортного засобу, на ґрунтовій дорозі допустив зіткнення з Land Rover. Позашляховик рухався в зустрічному напрямку.  

У результаті аварії постраждав кермувальник мотоциклу. Пенсіонера з тілесними ушкодженнями госпіталізований до місцевої лікарні. У водіїв відібрано зразки крові для проведення експертизи на стан сп'яніння.

Обставини аварії з’ясовуються в рамках відкритого кримінального провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Макс Мельник

18 травня, 2021