Літній театр на Європейській площі: через петицію вінничанин пропонує створити новий об’єкт на місці демонтованого меморіалу

Новини Вінниці / Літній театр на Європейській площі: через петицію вінничанин пропонує створити новий об’єкт на місці демонтованого меморіалу

Після демонтажу меморіальної зони на Європейській площі у Вінниці вивільнилась ділянка. Вінничанин Владислав Боднар 26 червня опублікував петицію до міськради з пропозицію розташувати на ній Літній театр.

«На Європейській площі постійно відбуваються якісь заходи. Кожен день на площі виступають вуличні музиканти. Логічно буде на місці колишного Меморіалу спорудити відповідний майданчик, щось типу Літнього театру. Найважливіший момент - максимум зелені, яку треба облаштувати навколо цього театру», - зазначив автор петиції.

Зазначимо, наразі навколо площі функціонують декілька кав’ярень та ресторанів з відповідними відкритими майданчиками. Планується створення офісного центру та додаткових закладів харчування. Ці плани мають гармонійно вписуватись у концепцію площі. Проте нині саму концепцію у місті не озвучували.

Олеся Рудницька

27 червня, 2023