Курсанти Харківського університету допомогли повернути мамі дитину

Новини Вінниці / Курсанти Харківського університету допомогли повернути мамі дитину

У Вінниці курсанти Харківського національного університету внутрішніх справ допомогли знайти та повернути мамі 10-річного хлопчика, який загубився.

10 червня до поліції Вінницької області надійшло повідомлення від жінки, яка повідомила, що її 10-річний син загубився на вулиці 600-річчя. На пошуки хлопчика були негайно орієнтовані всі автомобільні та піші наряди поліції, а також залучені працівники ювенальної превенції та кінологічного центру.

В цей час двоє курсантів Харківського національного університету внутрішніх справ, Іван Шиш та Владислав Ткаченко, поверталися додому з навчання та побачили наляканого хлопчика без супроводу дорослих. Майбутні правоохоронці підійшли до дитини, з'ясували, що хлопчик не місцевий, не мав при собі мобільного телефону та не орієнтується в місті. Курсанти одразу повідомили про дитину на лінію 102.

Слідчо-оперативна група прибула на місце події разом з матір'ю хлопчика. Жінка щиро подякувала курсантам за допомогу в поверненні її сина. Хлопчика було знайдено цілим та неушкодженим.

Поліція Вінниччини висловила вдячність Івану Шишу та Владиславу Ткаченку за їхню вірну оцінку ситуації та швидке реагування. Їхні дії стали прикладом професійного підходу до роботи майбутніх поліцейських та підтвердили важливість навчання та підготовки в університеті.

Михайло Білик

11 червня, 2024