Корисне та пізнавальне дозвілля за демократичними цінами пропонує вінничанам краєзнавчий музей

Новини Вінниці / Корисне та пізнавальне дозвілля за демократичними цінами пропонує вінничанам краєзнавчий музей

Вінницький обласний краєзнавчий музей пропонує дітям та їхнім батькам ряд виставок, які допоможуть краще засвоїти шкільну програму історії рідного краю та природничих наук.Екскурсоводи впевнені, що такі «живі» уроки, які проводяться у ігровій та доступній для дітей формі, також значно підвищать інтерес дітей до навчання.

Вінницький обласний краєзнавчий музей пропонує дітям та їхнім батькам низку виставок, які допоможуть краще засвоїти шкільну програму з історії рідного краю та природничих наук. Екскурсоводи впевнені, що такі «живі» уроки, що проводяться в ігровій та доступній для дітей формі, значно підвищать інтерес до навчання.

Про це йдеться на сторінці спільноти Вінницький обласний краєзнавчий музей у Facebook.

«У нас працюють неймовірно цікаві виставки, відвідавши які ви пройдете шкільними стежками від періоду кам’яної доби до сьогодення!  Школа темних віків 2,  Шкільна освіта на Вінниччині: минуле та сьогодення, Мамонт Вінні та його друзі, подорож у далеке минуле - інтерактивна екскурсія для дітей 5-9 років!» - йдеться в інформації.

Музейники зазначають, що екскурсія проходить в ігровій формі з використанням кубиків, пазлів, переглядом фрагментів мультфільмів.

«Кожна дитина  (на екскурсії Мамонт Вінні – ред.) отримає в подарунок розмальовку. А щоб маленькі відвідувачі не втомлювалися, нами власноруч виготовлені зручні подушки для сидіння», - йдеться в інформації.

Екскурсії проводяться для організованих груп (до 10 чол.) за попереднім записом з дотриманням усіх протиепідемічних заходів. Вхідний квиток – 10 грн.

Замовлення та довідки за 068 725 49 57

Фото з сайту музею, зроблено ще до пандемії. Наукові співробітники повідомляють, що нині працюють з дотриманням усіх протттиепідемічних заходів.