Комунальні служби Вінниці вийшли на «цілодобову» варту

Новини Вінниці / Комунальні служби Вінниці вийшли на «цілодобову» варту

У Вінниці синоптики прогнозують сильний снігопад, пониження температури та ожеледицю. Комунальники у Вінниці працюють цілодобово.

У Вінниці синоптики прогнозують сильний снігопад, пониження температури та ожеледицю. Комунальники у Вінниці вже працюють цілодобово.

Про це повідомляє пресслужба Вінницької міської ради.

Начальник відділу утримання об'єктів благоустрою департаменту комунального господарства та благоустрою міськради Вячеслав Хілінський розповідає:

«На дорогах міста працює 25 одиниць техніки. Проїжджі частини посипаємо протиожеледною сумішшю. Зупинки громадського транспорту та тротуари прибирає малогабаритна техніка та 150 двірників. Оскільки за прогнозами синоптиків очікується погіршення погодних умов, наші комунальні служби працюватимуть і вночі. Ми просимо вінничан не виїжджати без потреби на дороги, а також не паркувати автомобілі на узбіччях, аби ми могли прибрати сніг».

Начальник відділу поточного утримання будинків та прибудинкових територій департаменту житлового господарства Павло Кедись зазначив, що на прибудинкових територіях сніг прибирають 580 двірників та 21 одиниця техніки. 

Нагадаємо, що поблизу закладів торгівлі, громадського харчування, офісів, установ і організацій – прибирання мають забезпечити їхні керівники та власники. Така норма передбачена в Правилах благоустрою міста, її виконання контролює Муніципальна варта.

NaПарижі писав про власника кафе, який виливав помиї просто на дорогу.

 

Марина Карабай

5 лютого, 2020