Колишній депутат Вінницької міськради зареєстрував петицію

Новини Вінниці / Колишній депутат Вінницької міськради зареєстрував петицію

Одіозний екс-депутат Вінницької міськради Сергій Щетінін пропонує мерії підтримали ініціативу щодо увіковічення пам’яті Віталія Каюка – відомого вінницького хірурга-онколога. У петиції колишній обранець зазначив, що можна назвати вулицю ім’ям лікаря та встановити пам’ятну дошку на будівлі відділення, яке той очолював.

Одіозний екс-депутат Вінницької міськради Сергій Щетінін пропонує мерії підтримали ініціативу щодо увіковічнення пам’яті Віталія Каюка – відомого вінницького хірурга-онколога. У петиції колишній обранець зазначив, що можна назвати вулицю ім’ям лікаря та встановити пам’ятну дошку на будівлі відділення, яке той очолював.

Підприємець С. Щетінін запам’ятався вінничанам своїм протистоянням з колишнім мером Д. Дворкісом, тим, що кілька місяців очолював ВО «Хімпром», а також численними скаргами до Конституційного суду, голодовкою та судовими процесами. Під час буремних подій, пов’язаних з Революцією Гідності у Вінниці, він спробував повернутися до публічної діяльності, але потім «зник» з поля зору місцевих ЗМІ.

Макс Мельник

2 січня, 2019