KіRA MAZUR з Вінниччини на нацвідборі до Євробачення не вразила суддів і глядачів. Роковим став жарт Притули

Новини Вінниці / KіRA MAZUR з Вінниччини на нацвідборі до Євробачення не вразила суддів і глядачів. Роковим став жарт Притули

Співачка з Погребища Олена Мазур (KіRA MAZUR) зайняла останнє 8-е місце в другому півфіналі нацвідбору на Євробачення-2019, що пройшов 16 лютого. Артистка з Вінниччини «зібрала» лише два бали - по одному від суддів і глядачів.

Співачка з Погребища Олена Мазур (KіRA MAZUR) зайняла останнє 8-е місце в другому півфіналі нацвідбору на Євробачення-2019, що пройшов 16 лютого. Артистка з Вінниччини «зібрала» лише два бали - по одному від суддів і глядачів.

Для участі в конкурсі 27-річна виконавиця з Погребище вибрала пісню «Дихати» та незвичайний образ…

«У вас тут ірокез, шкіра, вставки національні, чоловік з акордеоном... Кіра, давай поговоримо як подружки. Зая, ну, треба поправити балаяж. Дуже різко переходить колір, треба проміжний якийсь вставити. Якщо ти хочеш мати ефект air-touch - зміни перукаря», - з гумором порадив суддя Сергій Притула, коли співачка виступала на відборі.

Мабуть, що цей жарт став роковим для співачки. Пісню зіркове журі теж розкритикувало. Артисти заявили, що KiRA MAZUR - чудова співачка, але її композиція дуже схожа на багато інших. У підсумку співачка залишає конкурсний відбір.

Переможцями другого півфіналу стали три групи - Freedom jazz і KAZKA, а також дует ANNA MARIA. Перший півфінал Національного відбору на Євробачення-2019 пройшов 9 лютого. Його переможцями стали учасників - групи Brunettes Shoot Blondes і YUKO, а також співачка MARUV.

Щодо вінничанки, то на професійній сцені вона з 2015 року. Жінка з родини музикантів. Батько теж професіональний виконавець, грає на більшості клавішних і духових інструментів, а мама викладає в музичній школі гру на фортепіано. У 10 років Олена записала і виконала першу сольну пісню, а з 13-и почала випускати авторські пісні.

У своїй творчості вона поєднує український фолк з різними стилями, довершуючи музику унікальним голосом і оригінальною манерою виконання. До речі, її ще називають українською Леді Гагою.

До речі, KIRA MAZUR одна з небагатьох співачок, хто потрапив в національну книгу рекордів. Вона першою заспівала під час стрибка з парашутом. Так вона презентувала свій новий альбом «Мій FOLK».

 
Макс Мельник

17 лютого, 2019