Кількість загиблих на водоймах Вінниччини надалі збільшується

Новини Вінниці / Кількість загиблих на водоймах Вінниччини надалі збільшується

Попри постійні застереження й нагадування про те, що вода не пробачає необачності, у річках й ставках Вінниччини надалі гинуть люди. Тривожні повідомлення про фатальні пригоди чи не щодня надходять до працівників ДСНС.

Попри постійні застереження й нагадування про те, що вода не пробачає необачності, у річках й ставках Вінниччини надалі гинуть люди. Тривожні повідомлення про фатальні пригоди чи не щодня надходять до працівників ДСНС. Зокрема, учора серед дня неподалік села Коростівці, що на Жмеринщині, на поверхні місцевого ставка тамтешні мешканці побачили тіло людини. Згодом з'ясувалося, що загинув 32-річний чоловік. Рятувальники доставили тіло на берег й передали судмедекспертам.

Нагадаємо, що минулого тижня у містечку Липовець на водоймі загинув чоловік. А в селі Соболівка у Теплицькому районі тої ж доби у ставку втопилася 62-річна жінка.

Загалом же цього року у річках й ставках нашої області втопилося майже півсотні подолян.

Як зазаначають фахівці ДСНС, найпоширенішою причиною нещасних випадків на воді є недотримання правил безпечної поведінки, зокрема, це купання в необладнаних для цього місцях та в нетверезому стані.

Юрій Ярмощук

20 серпня, 2018