Хто з російських генералів, які воюють проти України, народився на Вінниччини

Новини Вінниці / Хто з російських генералів, які воюють проти України, народився на Вінниччини

Про те, що в війні проти нашої держави воюють уродженці Вінниччини, розповідають їхні родичі, що лишаються в Україні. Зазвичай, українці не хочуть спілкуватися з манкуртами.

Як повідомляє Україна 24, наразі «двоє генералів-окупантів, які зараз у російській армії — родом з України, а саме народились на Вінниччині. Це заступник начальника головного управління генштабу Володимир Алексєєв та заступник керівника 5-ї служби ФСБ — генерал Анатолій Болюх».

Обидва зрадники у 2014 навідували братів на Вінниччині. Чоловіки, які не хочуть мати зі вбивцями українського народу нічого спільного, розповіли про «родичів» українським спецслужбам.

Проте, як з’ясував NaПарижі, ця інформація є не точною. Кар’єра генерала Болюха, на той час директора департаменту оперативної інформації, після 2014-го зазнала фіаско. Тоді наприкінці лютого він був у Києві для порятунку режиму Януковича, але нічого не вийшло, а коли ФСБшник повернувся до Москви, то став цапом відбувайлом.

У 2015-му в 5-ій служби відбулись чистки. Як зазначають ЗМІ, близькі до ФСБ джерела вказують, що тоді Болюх пішов з посади.

   

Він увійшов до наглядової ради «Національного дослідного інституту розвитку комунікацій». «Фірма» працювала на ФСБ як другорядний орган. Потім Болюха перевели у «Росгеологію». Так, після провалу бліцкригу у лютому 2022-го 66-річного Болюха викликали на допит до СУ ФСБ, але скоріше через справи 2014 року.

А от 60-річний Володимир Алексєєв, уродженець села Голодьки поблизу Хмільника, дійсно, є першим заступником начальника ГУ генштабу ЗС країни-окупанта. З 2011 року він не змінював посад. Тож безпосередньо причетний до усіх злочинів проти людства, які коються росіянами на його батьківщині.

На головному фото: сцена з вистави "Манкурт" по Ч.Айтматову

Олег Верлан

21 березня, 2022