Хореограф із Жмеринки «засвітився» у новому кліпі Ольги Цибульської (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Хореограф із Жмеринки «засвітився» у новому кліпі Ольги Цибульської (ВІДЕО)

Артист балету D'Arts Dance Project Олександар Прохоров, який родом із Жмеринки знявся у кліпі відомої української співачки та телеведучої Ольги Цибульської. Екранізували нову пісню артистки під назвою «Дівчинка».

Артист балету D'Arts Dance Project Олександар Прохоров, який родом із Жмеринки, знявся у кліпі відомої української співачки та телеведучої Ольги Цибульської. Екранізували нову пісню артистки під назвою «Дівчинка».

За сюжетом українська співачка і зразкова молода мама Оля Цибульська грає скромну покоївку заможної родини, але раптом перетворюється на справжню бестію і влаштовує в будинку господарів, яких зіграла сім'я телеведучого Григорія Решетника, повний безлад. У цей час Олександр Прохоров звертає увагу на кокетливу дівчинку і розпочинає з нею пристрасний танець.

«Це відео нагадає жінкам, що в кожній з нас живе маленька пустунка, яка хоче свята. Всім дівчаткам без винятку - і домогосподаркам, і бізнесвумен треба себе балувати і хоч іноді давати повну волю своїм бажанням », - розповіла Оля Цибульська.

Нагадаємо, що раніше Олександр Прохоров знімався у кліпі співачки Камаліії на пісню «Timeless». Як танцівник балету, актор знімався у відеороботах на композиції Наталі Могилевської, Злати Огневич, Наталки Карпи та Інгрет. Можна побачити вінничанина і у рекламах відомих брендів.

Нещодавно танцівник Олександр Прохоров зі Жмеринки був учасником відомого телевізійного шоу «Танці із зірками» на одному з каналів країни. Його партнеркою була тренерка «Зважених та щасливих» Аніта Луценко.