Хірурги з Італії та Латвії провели навчання в Вінниці

Новини Вінниці / Хірурги з Італії та Латвії провели навчання в Вінниці

21 серпня, Вінницю відвідали видатні медичні спеціалісти з Латвії та Італії, які провели навчання для лікарів Вінницької міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги.

В рамках співпраці з міжнародними партнерами, Вінницю відвідали три видатних хірурги: Мартінс Малзубріс, завідувач відділення септичної та реконструктивної ортопедії ТОС Latvia, Olafs Libermanz, а також професор Марко Інноченті, директор ортопластичного відділення ортопедичного інституту Різоллі (Італія). Всі вони мають великий досвід у впровадженні сучасних методик реконструктивної ортопедії та відновлення дефектів м'яких та кісткових тканин кінцівок.

Під час візиту іноземні експерти разом з лікарями Вінницької міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги провели кілька оперативних втручань на пацієнтах з травмами кінцівок. Ці втручання дозволили не лише вдосконалити практичні навички місцевих медиків, але й забезпечити пацієнтів сучасними методами лікування.

«Завдяки міжнародному досвіду та підтримці наших партнерів, ми продовжуємо вдосконалювати медичні послуги, пропонуючи нашим пацієнтам найкращі рішення в лікуванні та реабілітації. Це черговий крок до розвитку сучасної медицини в Україні, і ми пишаємося бути частиною цього процесу. Дякуємо нашим латвійським та італійським партнерам за підтримку і співпрацю. Переконані, що разом ми можемо більше», – зазначив директор департаменту охорони здоров’я Вінницької міської ради Олександр Шиш.

 

Михайло Білик

21 серпня, 2024