Канікули не по-плану: на Вінниччині на карантині 41 школа

Новини Вінниці / Канікули не по-плану: на Вінниччині на карантині 41 школа

На Вінниччині сезонні захворювання, а саме ГРВІ - швидко поширюються. Через високий рівень захворюваності в області учні 41 школи на вимушених канікулах. Про це NaПарижі розповіли у департаменті освіти і науки ОДА.

На Вінниччині сезонні захворювання, а саме ГРВІ - швидко поширюються. Через високий рівень захворюваності в області учні 41 школи на вимушених канікулах. Про це NaПарижі розповіли у департаменті освіти і науки ОДА.

Раніше NaПарижі повідомляв, що усі учні Вінниці через сумну статистику змушені відпочивати не по-плану - у лютому. Навчальні заклади міста будуть закриті на карантин точно до вівторка. Продовжувати його чи ні, вирішить спецкомісія 6 лютого.

Гострі респіраторні вірусні інфекції внесли корективи у навчальний графік двох шкіл у місті Немирів. Також на карантині три освітні заклали Вінницького району: Деснянський НВК, Побережненський НВК та Щітецька середня загальноосвітня школа. Тут діти не ходитимуть на уроки до 7 лютого.

 На вимушених канікулах і 57 школярів зі школи у селі Мізяків Калинівського району.

Нагадаємо, у департаменті охорони здоров'я запевняють, епідемії грипу на  Вінниччині немає. Недуга на 33% нижча епідпорогу.

Катерина Горбатюк