Ізюм не здається. В місті з ПЗРК вдало збивають російські Су-34

Новини Вінниці / Ізюм не здається. В місті з ПЗРК вдало збивають російські Су-34

Намагаючись поставити на коліна місто Ізюм на Харківщині, російські окупанти намагаються зломити опір захисників ракетними обстрілами. Тому місто постійно бомбардують. Більшу частину знищено, а Ізюм називають «другим Маріуполем».

«Під Ізюмом тривають запеклі бої. Російські окупанти зосереджують на околицях міста всі свої види озброєнь і безперервно кидають у бій свою найсмертоноснішу зброю - літаки Повітряно-Космічних «військ», - написав у Facebook мер Максим Стрельник.

Він констатує, що, на жаль, ізюмчани добре знають, як «ці літальні апарати не тільки приносять смерть і руйнування, а й подавляють людську волю і викликають паралізуючий страх, своїм диявольським ревом двигунів».

«Коли ти чуєш ці звуки літака, що наближається, то подумки вже прощаєшся з життям, а після - проклинаєш ворожого пілота і кожного разу повторюєш одну й ту саму фразу «хоч би його збили»!

Тому я щиро радію, коли дізнаюся, що Захисники Ізюма вміло і безжально знищують російських окупантів не тільки на землі, а ще й повітрі.

Отже, з радістю повідомляю всім Вам, що військовослужбовець ЗСУ на ім’я Гліб, вже має на своєму особистому рахунку 2 збитих з ПЗРК під Ізюмом ворожих винищувача-бомбардувальника Су-34. Подивіться, як спокійно і професійно він це робить. Справжній Герой!», - зазначив очільник міста.

Він звернувся до ізюмчан з проханням: «Всі хто пам’ятає смертоносний гул рашистської авіацї над своєю головою, передайте, будь ласка, Герою-солдату Глібу свої слова вдячності і підтримки! Він обов’язково побачить їх тут».

Олег Верлан

1 квітня, 2022