Із вівторка у Вінниці «жорсткий» карантин: закривають ринки та магазини, окрім продуктових (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Із вівторка у Вінниці «жорсткий» карантин: закривають ринки та магазини, окрім продуктових (ВІДЕО)

Із 00:00 години 17 березня у Вінниці посилюють карантинні заходи. Таке рішення сьогодні ухвалила міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Із 00:00 години 17 березня у Вінниці посилюють карантинні заходи. Таке рішення сьогодні ухвалила міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. За словами міського голови Сергія Моргунова, тимчасово забороняється робота усіх торговельних закладів, окрім продуктових, побутової хімії, аптек та АЗС.

Припиняється також робота ринків, окрім продовольчої групи товарів, ТРЦ, перукарень, ресторанів, барів, клубів, кафе, дискотек, пабів, закладів громадського харчування в готелях, а також – самих готелів, хостелів та інших закладів готельного типу.

Тимчасово призупиняють роботу Центри надання адміністративних послуг, фітнес-клуби, спортзали, спортивні майданчики та стадіони.

На карантин йдуть і зоопарки, водні парки та атракціони. Вирішено також призупинити роботу інших установ, підприємств та закладів, незалежно від форми власності, які надають платні послуги населенню не пов'язані з охороною здоров'я та життєзабезпеченням.  

Сергій Маламура

16 березня, 2020